Yenice Kaymakamından istişare toplantısı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Kasım, 2017 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Kaymakamından istişare toplantısı

Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Orman İşletme Müdürlüğü İhale Salonunda Daire Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda; Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’e Mahalle ve Köy Muhtarları köylerinin sorunları hakkında kısa bilgiler verdikten sonra köy ve mahalle sorunlarını anlatılar. Sorunların bir kısmı mahallinde daire amirleri ile birlikte çözülürken, bir kısmı da ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çözüme kavuşturulmak üzere not alındı. Muhtarlardan söz alanların sorunları Kaymakam Muhammet Fatih Demirel ve daire müdürleri tarafından cevaplandırıldı, çözümü gerçekleştirilemeyen konular ise ilgili kurumlara yazı ile bildirilecek denildi.

Yenice Kaymakamı  Muhammet Fatih Demirel yaptığı kısa konuşmada, gerçekleştirilen toplantıya katılan, İlçe Müdürlerine, Köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, bu tip toplantıların sorunların çözümü noktasında çok faydalı olduğunu belirterek, toplantıların bundan sonraki süreçlerde de devam edeceğini söyledi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK İDMAN YURDU’NDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

Pazarspor maçının tüm geliri kanser tedavisi gören genç kıza bağışlanacak.

Karabük’te bu hafta sonu oynanacak karşılaşma, sadece sportif bir mücadele değil, aynı zamanda örnek bir dayanışma organizasyonuna sahne olacak. Annesini kanser nedeniyle kaybeden ve şu anda aynı hastalıkla mücadele eden genç bir kız için Karabük İdman Yurdu anlamlı bir karar aldı.

Kulüp, 12 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak Pazarspor karşılaşmasının tüm bilet gelirlerinin genç kızın tedavi sürecine destek amacıyla bağışlanacağını açıkladı.

“BU MAÇ BİR HAYATA TUTUNMA MÜCADELESİ”

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, yaptığı açıklamada tüm Karabük halkını desteğe davet etti. Aydım, maçın yalnızca bir futbol karşılaşması olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu maç bizim için sıradan bir karşılaşma değil. Bu, bir evladımızın hayata tutunma mücadelesidir. Annesini bu hastalıktan kaybetmiş bir kızımız şimdi aynı sınavı veriyor. Kulüp olarak elimizi taşın altına koyduk ancak bu mücadeleyi tek başımıza kazanmamız mümkün değil. Karabük’ün desteğine ihtiyacımız var.”

KOMBİNE SAHİPLERİNE ÖZEL ÇAĞRI

Başkan Aydım, kombine bilet sahiplerine de ayrıca seslenerek dayanışma çağrısında bulundu:

“Kombinesi olan taraftarlarımızdan özellikle rica ediyorum; bu hafta bir bilet de onlar alsın. Bu bir fedakârlık değil, bir insanlık görevidir. O bilet bir umut, bir nefes demektir.”

TRİBÜNLER DEĞİL, KALPLER DOLACAK

Bilet fiyatının 100 TL olarak belirlendiği karşılaşma için tüm vatandaşlar Necmettin Şeyhoğlu Stadı’na davet edildi. Kulüp yetkilileri, tribünlerde yalnızca tezahüratların değil, aynı zamanda dayanışma ve umudun yükseleceğini ifade etti.

KARABÜK TEK YÜREK OLACAK

12 Nisan Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmanın, Karabük’te birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyması bekleniyor. Bu kez sahada sadece futbolcular değil, aynı zamanda bir şehrin vicdanı da mücadele edecek.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin