Yusuf Korkmaz tarafından
09 Şubat, 2024 14:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Kaymakamından İncelemeler

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç,  Şeker Kanyonu ve Yazıköy İncebacaklar yolunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Güvenç, dere ıslahı için ihalesi yapılan çalışmalara başlamadan önce yerinde yapılacak işler konusunda ve alanda Devler Su İşleri Şube Müdürü Gökhan Gündoğan'dan bilgi aldı. 2024 yılında tekrar böyle bir sele maruz kalmamak için işin ivedi şekilde başlatılmasını istedi. Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç'e incelemelerinde  İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel, Özel İdare Müdürü Murat Kocaman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fahri Kara, DSİ Şube Müdürü Gökhan Gündoğan ve DSİ mühendisleri eşlik etti. (Yusuf Korkmaz) blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bora Sevim: “Samsunspor, son anda da olsa kazandı”

SAMSUN (İHA) – Kayserispor Kaleci Antrenörü Bora Sevim, uygun gayret etmelerine karşın Samsunspor’un son anlarda galibiyeti yakaladığını söyledi.
Trendyol Üstün Lig’in son haftasında Kayserispor, deplasmanda Samsunspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısına kırmızı kart gören Teknik Yönetici Sergej Jakirovic yerine kaleci antrenörü Bora Sevim katıldı. Sevim, "Biz ekip olarak buraya geldiğimizden beri oyuncularımız üst seviye performans gösterdi. Argümanımız maçtan evvel yoktu lakin hiçbir kadro kaybetmek için alana çıkmıyor. Aslında uğraş gücü yüksek bir kadroyuz. Bunu da alana yansıttık. Oyuncularımıza kendim ve takımım ismine teşekkür ediyorum. Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Samsunspor kazanmak istiyordu. Uygun bir taraftar takviyesi vardı. Son anda da olsa kazandılar. Kendilerine Avrupa maçlarında muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin