Ramazan Öztürk tarafından
30 Ekim, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:54
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Kaymakamı Esnaf Duasına Katıldı

Yenice Kaymakamı  Mehmet Abdulkadir Güvenç,Yenice sanayi sitesinde geleneksel hale gelen esnaf duasına katıldı.blank İlçe Müftüsü Fevzi Höçük tarafından yapılan dua sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Abdulkadir Güvenç, haftanın ilk günü esnafın dua etmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu ve üretimin öneminden bahsederek, esnaflara hayırlı ve bol kazançlı haftalar diledi.blank Dua programına Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç,  İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel, İlçe Emniyet Amiri Osman Korkut, İlçe Müftüsü Fevzi Höçük, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu ve esnaflar katıldı. (Ramazan Öztürk)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin