blank
Mustafa Akgün tarafından
23 Mart, 2025 16:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice, Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Yenice Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Sertaş Karakaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, binlerce kişi aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının bereketini ve manevi huzurunu paylaştı.

Başkan Karakaş, iftar programında yaptığı konuşmada, “Binlerce hemşehrimizle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biri olan bu anlamlı gecede, dostluklarımızı pekiştirdik, dualarımızı birlikte ettik. Yenice’mizin geleceğini hep birlikte inşa etmeye, gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz. Birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri, Yenice İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Teşkilatı ve başkanı, Yenice Belediye Meclis Üyeleri, ilçe STK başkanları, çok sayıda bürokrat ve binlerce vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 2 katlı ev alevlere teslim oldu

Karabük’ün Eflani ilçesinde çıkan yangında 2 katlı konut alevlere teslim olarak kullanılamaz hale geldi.
Eflani ilçesi Bostancı köyü Karagözoğlu Mahallesi’nde Hüsnü Önder’e ilişkin 2 katlı müstakil konutta şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, itfaiye, jandarma ve Orman İşletme Müdürlüğüne ilişkin arazöz sevk edildi. Grupların müdahalesiyle söndürülen yangında konut kullanılamaz hale geldi.
Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın da bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin