Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2024 12:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Karakaş’ı başkan gibi ağırlıyor

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, her mahalle gezilerinde olduğu gibi İsmetpaşa Mahallesi’nde de gövde gösterisi yaptı.
Başkan Adayı Sertaş Karakaş, mahalle ziyaretlerine İsmetpaşa Mahallesi ile devam etti. Yüzlerce kişinin destek verdiği Karakaş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek 1 Nisan sabahı Yenice’nin gerçek belediyecilik ile tanıştırıcaklarını dile getirdi.
Âdeta gövde gösterisi yapan Karakaş’a milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt eşlik etti.
"Hedefimiz Türkiye’de belediyeyi en yüksek oyla almak" diyen Karakaş, "Biz inandık, rabbim inşallah nasip eder. Benim başarılı bir belediye başkanı olmam için önümde bir yığın iş olması lazım biz zoru başaracağız ve başarılı olduğumuzu hissedeceğiz ve tespit edeceğiz. Biz Yeniceyi yeniden inşa edeceğiz, gerekirse yüz yıllar süren projeler inşa edeceğiz. İmarımızı komple gözden geçireceğiz. Yeraltı kaynaklarımızdan tutun da doğal kaynaklarımızın tamamını bizden sonraki nesillere aktarılacak şekilde projeler yapacağız. Kısacası biz üreten sosyal bir belediye olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

blank
Haber Merkezi tarafından
18 Nisan, 2025 16:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonu

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen iki ayrı operasyonda, toplamda 107,87 gram metamfetamin maddesi, bir pompalı tüfek ve yedi kartuş ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan iki şahıstan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen istihbari ve saha çalışmaları sonucunda, uyuşturucu ticaretine yönelik iki ayrı operasyon gerçekleştirildi.

İl merkezinde yapılan ilk operasyonda, durumundan şüphelenilen S.K. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada daralı ağırlığı 99,10 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan S.K. hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" (TCK 188) ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) suçlarından adli işlem başlatıldı. Şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Merkezde düzenlenen ikinci operasyonda ise A.B. isimli şahsın üst aramasında 8,77 gram metamfetamin, bir adet pompalı tüfek ve yedi adet kartuş ele geçirildi. A.B. hakkında da "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından adli işlem yapıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Karabük halkını ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korumak, her türlü suçu olmadan önce engellemek amacıyla çalışmalarımız büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveriyle devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.