Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2023 14:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice İlçesinden Yakacak Yardımı Devam Ediyor

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 İli etkileyen deprem felaketinin ardından depremzedelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Yenice İlçesinden tırlarla deprem bölgesine odun gönderiliyor. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Kaymakamlık ve Belediye koordinesinde başlatılan yardımların devam ettiğini belirterek, "Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından deprem bölgesindeki yaraların sarılması için Yenice’mizde başlatılan seferberlik devam ediyor. Yenice’de çok güzel yardımlaşma ve birlik duygusunu yaşıyoruz. İlçemizden bugün deprem bölgesine odun yüklü bir tır daha gönderiyoruz. Vatandaşlarımız tarafından çuvallarla verilen yakacak odunlar, MHP Yenice İlçe Başkanımız Murat Karagül’ün araç desteğiyle çuvallar tıra belediyemiz ekipleri tarafından yükleniyor. Aracı bugün deprem bölgemize uğurluyoruz.Yenice Belediyesi olarak mesai arkadaşlarımla 7/24 yardım toplama alanlarında olacağız. Gün birlik olma günü. Yenice Kaymakamlığı- Yenice Belediyesi koordinesinde başlatılan ve halen devam eden ilk günden bu yana yardım eden, araç desteği veren, gönüllü çalışan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.Gerçekten çok acı günlerdeyiz. Rabbim bu günleri tekrar yaşatmasın" dedi.  (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sürücüler en çok hız ihlalinden ceza yedi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis sorumluluk bölgesinde yapılan kontrollerde 2 bin 40 şoföre cezai süreç uygulandı. Şoförlere en çok süratten ceza kesildiği bildirildi.
Düzce Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik grupları tarafından vilayet genelinde son bir hafta içerisinde yapılan kontrollerde 10 bin 50 araç ve şoförü denetlendi. Yapılan kontrollerde 680 araç şoförüne sürat ihlalinden, 327 şoföre emniyet kemeri takmamaktan, 183 motosiklet şoförüne kask kullanmamaktan, 126 şoföre kırmızı ışık ihlalinden, 43 şoföre seyir halindeyken cep telefonu kullanmaktan, 14 şoföre alkolden, 17 şoföre ses ve gürültüden ve 5 şoföre abart egzozdan olmak üzere toplam 2 bin 40 şoföre cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin