Nurettin Acar tarafından
16 Temmuz, 2020 07:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice ilçesinde 11 kişide korona virüs tespit edildi

Yenice ilçesinde 11 kişide korona virüs tespit edilen mahallede sokak karantina altına alındı. Karabük Valiliği, ilçeye bağlı Özal Mahallesi Gazi Sokak’ta birden fazla korona virüs vakasının tespit edildiğini ve vakaların temaslı sayısının fazla olması dolayısı ile 16 Temmuz 2020 saat 24.01’den 29 Temmuz 2020 saat 24.00’a kadar 14 gün süre ile karantina kararı alındığını açıkladı. Covid-19 enfeksiyonun yayılmasının engellenmesinin ve toplum sağlığının korunması amacıyla karantina kararının alındığının belirtildiği açıklamada, “Alınan bu karar doğrultusunda kararlara uymayanlara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıha Kanunu’nun 282. Maddesi gereği ve 5326 sayılı Kabahatlar Kanunu’nun 32. Maddesi gereğince idari para cezası ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195’inci maddesi kapsamında adli işlemlerin uygulanmasın karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek Kaymakamı Evlice, huzurevi sakinleriyle vedalaştı

Balıkesir’in Havran ilçesine tayini çıkan Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, ilçeden ayrılmadan evvel Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarla bir ortaya gelerek vedalaştı.
Görev mühleti boyunca ilçede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Evlice, yeni misyon yeri öncesi Devrek Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Evlice, onların hayır duasını aldı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, huzurevi idaresi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Yaşlılar, "Yeni vazife yerinizde muvaffakiyetler diliyoruz, hakkınızı helal edin" diyerek Kaymakam Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki misyonunu tamamlayan Muhammet Evlice’nin önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesindeki vazifesine başlayacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin