Yenice ilçesi doğalgaza kavuştu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice ilçesi doğalgaza kavuştu

Karabük’ün Yenice ilçesinde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahalleye ilk gaz verilmeye başlandı.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Av. Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç Yenice ilçesini ziyaret etti. Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı Özal Mahallesi’ndeki doğalgaz arzı bağlanan Hasan ve Meryem Kayalı çiftinin evine giden milletvekilleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili Cem Şahin, “Cumhurbaşkanımızın da elbette ki ortaya koymuş olduğu vizyon çerçevesinde biz ilçelerimizi bu doğalgazı verebiliyoruz. Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki beş yıllık süreç içerisinde Türkiye’deki 81 ildeki tüm ilçelere doğalgaz verilmesine yönelik bir vizyonu var. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız da bu vizyonun farkında ve çalışmalarını buna yönelik olarak yürütüyor. Dolayısıyla biz de bu çerçevede ilerleyen yıllarda Karabük’teki tüm ilçelerimize en geniş kapsamda doğalgaz hizmeti açısından faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah halkımızı doğalgazla kavuşturmuş olacağız” dedi.

Doğalgaz müjdesinin verildiği ilçede ilk abonelik işleminin yapıldığını ifade eden Milletvekili Keskinkılıç, “Bunun dışında dün Yenicemizden biliyorsunuz yüz tane gencimiz Türkiye Taş Kömürü Kurumlarında işe başlamış oldu. Bu da önemli bir müjdedir. Bunun yanında bugün yine muhtarlarla bir araya geldik ve Yenice’de 52 kilometre asfaltlı yol yaparak rekor kırmış olduk” diye konuştu.

İl Başkanı Ferhat Salt da emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayalı çifti de doğalgaz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Biz bunu istiyorduk. Doğalgaz gelmesinden tabii ki memnunuz. Hem rahat edeceğiz hem de ısınacağız. Her şeyiyle faydalanacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin