Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ilçesi doğalgaza kavuştu

Karabük’ün Yenice ilçesinde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahalleye ilk gaz verilmeye başlandı.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Av. Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç Yenice ilçesini ziyaret etti. Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı Özal Mahallesi’ndeki doğalgaz arzı bağlanan Hasan ve Meryem Kayalı çiftinin evine giden milletvekilleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili Cem Şahin, “Cumhurbaşkanımızın da elbette ki ortaya koymuş olduğu vizyon çerçevesinde biz ilçelerimizi bu doğalgazı verebiliyoruz. Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki beş yıllık süreç içerisinde Türkiye’deki 81 ildeki tüm ilçelere doğalgaz verilmesine yönelik bir vizyonu var. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız da bu vizyonun farkında ve çalışmalarını buna yönelik olarak yürütüyor. Dolayısıyla biz de bu çerçevede ilerleyen yıllarda Karabük’teki tüm ilçelerimize en geniş kapsamda doğalgaz hizmeti açısından faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah halkımızı doğalgazla kavuşturmuş olacağız” dedi.

Doğalgaz müjdesinin verildiği ilçede ilk abonelik işleminin yapıldığını ifade eden Milletvekili Keskinkılıç, “Bunun dışında dün Yenicemizden biliyorsunuz yüz tane gencimiz Türkiye Taş Kömürü Kurumlarında işe başlamış oldu. Bu da önemli bir müjdedir. Bunun yanında bugün yine muhtarlarla bir araya geldik ve Yenice’de 52 kilometre asfaltlı yol yaparak rekor kırmış olduk” diye konuştu.

İl Başkanı Ferhat Salt da emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayalı çifti de doğalgaz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Biz bunu istiyorduk. Doğalgaz gelmesinden tabii ki memnunuz. Hem rahat edeceğiz hem de ısınacağız. Her şeyiyle faydalanacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin