Yenice Ihlamur balı konferansı yapıldı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Ihlamur balı konferansı yapıldı 

Yenice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçede Ihlamur Balı ve arı ürünleri konferansı düzenlendi.
Yenice Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan programa Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Doç. Dr. Aslı Özkırım, Araştırma Görevlileri Çiğdem Özenirler ve Deniz Canlı konuşmacı olarak katıldılar. Konferansa, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, daire amirleri, Karabük Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, İşkur İl Müdürü Coşkun Güven, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çiftçiler katıldı. Katılımcılara, konuşmacılar tarafından Ihlamur Balı ve arıcılıkla ilgili sunum eşliğinde bilgiler verildi. Konuşmacı Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Yenice’nin bir dünya cenneti olduğunu, burada Ihlamur balı üretiminin artırılması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin