Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
15 Aralık, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Gençlik Merkezi İhaleye Çıkıyor

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Yenice ilçesinde uzun zamandır beklenen Gençlik Merkezi için müjdeyi verdi.

AK Parti İl Başkanı Salt, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tahsis edilen ödenekle birlikte, proje çalışmaları tamamlanan Yenice Gençlik Merkezinin yapım ihalesi 31 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Bu önemli yatırım, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği modern bir tesise dönüşecek.

İhale sürecinin ardından yapımı hızla tamamlanarak Yeniceli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu proje, AK Parti olarak gençlere verdiğimiz önemin bir göstergesidir.

Başta şehrimize ilgi, alaka ve desteklerini eksik etmeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a ve Sayın Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a teşekkür ediyorum.

Bu sürecin hazırlanmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Coşkun Güven olmak üzere müdürlüğümüzün kıymetli personellerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekillerinden tam destek

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise yaptıkları ortak açıklamada, “Yenice ilçemizde hayata geçecek bu Gençlik Merkezi, gençlerimize yeni ufuklar açacak bir sosyal yaşam alanı olacaktır. Şehrimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Yenice’ye çok yakışacak”

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’da projeye olan desteklerini dile getirerek, ilçede gençlerin gelişimine katkı sunacak bu yatırımın Yenice’ye çok yakışacağını vurguladı.

Yenice Belediye Başkanı Karakaş, “Belediyemiz olarak bu sürecin her aşamasında elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Gençlerimiz İçin Yeni Bir Ufuk

Yenice Gençlik Merkezi, içerisinde yer alacak atölyeler, sosyal, kültürel ve sportif etkinlik alanlarıyla bölge gençliğine yeni bir soluk kazandıracak.

Bu önemli yatırım, AK Parti’nin hizmet odaklı siyaset anlayışının bir meyvesi olarak öne çıkıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Festival coskusu muzik ve eglenceyle bulustu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da festival coşkusu müzik ve eğlenceyle buluştu

27. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin açılışında festival meşalesinin yakılmasıyla başlayan coşku, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen müzik etkinlikleriyle gece boyunca devam etti.

Festival alanını dolduran yüzlerce vatandaş, yerel müzik grubu Safranbolu Ekspres’in seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle keyifli anlar yaşadı. Konser boyunca şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, festival heyecanını doyasıya yaşarken, etkinliğin ilerleyen saatlerinde sahne alan DJ Aytuğ Özdemir de performansıyla alandaki coşkuyu artırdı.

Müzik ve eğlencenin bir araya geldiği gecede vatandaşlar dans ederek festival atmosferinin tadını çıkarırken, Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde renkli görüntüler oluştu. Festival kapsamında bir araya gelen vatandaşlar, yaz akşamında hem müziğin hem de festivalin coşkusunu paylaştı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte festival heyecanına ortak oldu.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle kenti buluşturan festival kapsamında sergiler, söyleşiler ve çeşitli etkinlikler festival süresince devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin