Karabük Postası tarafından
23 Ocak, 2020 12:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Emniyeti sürücüleri dolandırıcılara karşı uyardı

Yenice Emniyet Amirliği, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve 155 İmdat telefonunun kullanımı ile ilgili sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı. Ülke genelinde artan iletişim yolu ile dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışmalarını sürdüren emniyet ekipleri vatandaşları uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yenice Emniyet Amirliği ekipleri, Yenice-Karabük karayolu üzerinde araçları tek tek durdurup sürücülere broşür dağıtarak dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Polis ekipleri, vatandaşların daha dikkatli olmalarını gerektiğini ve kendini polis, savcı, jandarma olarak tanıtanlara inanmamaları uyarısında bulunarak dikkatli olmalarını istedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Demirkapı Yaylası’nda sisten yönlerini şaşıran dağcıların imdadına jandarma ve AFAD yetişti

Trabzon’un Çaykara’nın ilçesinin Demirkapı yaylası göller bölgesine yürüyüş yapan 75 kişilik dağcı küme, dönüş yolunda ağır sisin tesiriyle yollarını şaşırınca imdatlarına jandarma, istekli korucular ve AFAD yetişti.
Alınan bilgiye nazaran, bugün sabah saatlerinde araçlarla Uzungöl’ün üstündeki göller bölgesine giden 75 kişilik dağcı kümesi buradaki yürüyüşleri sonrasında dönüşe geçti. Lakin yağmur ve sis nedeniyle Demirkapı yaylası Bayburt vilayet sonlarına yakın bir noktada grup dönüş yolunu kaybetti. Kümenin telefonla yardım davetinde bulunmasına karşın jandarma takımlarına pozisyon bilgisi verememeleri üzerine yerleri tam olarak bir mühlet belirlenemedi. İstekli korucuların da yardımı ile bir müddet sonra takımın yeri ve pozisyonu belirlendi. Bölgeye hareket eden takımlar, 2-3 saatlik seyahatin akabinde dağcı takıma ulaşıldı. Dağcıların istekli korucular, jandarma ve AFAD takımları ile dönüşe geçtiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin