Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Yenice EKK Genel Kurulu Pazartesi Günü Yapılacak

Ye­ni­ce   Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Genel Ku­rul­u 6 Şubat Pa­zar­te­si günü Saat  12.00’de Celal Hatıl Parkında  yapılacak.

Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Başkanı Sedat Çakıl genel kurula tüm üyeleri davet ederek,  “Çok kıy­met­li, de­ğer­li şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mız; 4 yıl­dan buna baş­kan­lı­ğı­nı yü­rüt­müş ol­du­ğum Ye­ni­ce Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi­mi­zin Genel Kurulu  6 Şubat Pa­zar­te­si günü saat: 12:00’de Celal Hatıl Par­kın­da ya­pı­la­cak­tır. Kredi kul­la­nan şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mı­zı ara­mız­da gör­mek­ten büyük bir se­vinç ve gurur du­ya­ca­ğız” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin