Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Yenice EKK Genel Kurulu Pazartesi Günü Yapılacak

Ye­ni­ce   Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Genel Ku­rul­u 6 Şubat Pa­zar­te­si günü Saat  12.00’de Celal Hatıl Parkında  yapılacak.

Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Başkanı Sedat Çakıl genel kurula tüm üyeleri davet ederek,  “Çok kıy­met­li, de­ğer­li şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mız; 4 yıl­dan buna baş­kan­lı­ğı­nı yü­rüt­müş ol­du­ğum Ye­ni­ce Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi­mi­zin Genel Kurulu  6 Şubat Pa­zar­te­si günü saat: 12:00’de Celal Hatıl Par­kın­da ya­pı­la­cak­tır. Kredi kul­la­nan şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mı­zı ara­mız­da gör­mek­ten büyük bir se­vinç ve gurur du­ya­ca­ğız” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
wwwwwwwww
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Mayıs, 2026 13:17 tarihinde yayınlandı
0

Üreticilere ‘Uygulayıcı Üretici Belgesi’ eğitimi verildi

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik düzenlenen “Uygulayıcı Üretici Belgesi” eğitimleri tamamlandı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, İl Müdürü Yasin Önder, şube müdürleri, teknik personel ve çok sayıda üretici katıldı.

Eğitimler, Müdürlük bünyesinde görevli Ziraat Mühendisi Deniz Oral tarafından “Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması ve Denetlenmesine Dair Yönetmelik” kapsamında verildi. Programda modern ilaçlama teknikleri, uygulamada dikkat edilmesi gereken kritik noktalar, kişisel koruyucu ekipman kullanımı, iş sağlığı tedbirleri ile çevre ve insan sağlığını koruma yöntemleri detaylı şekilde ele alındı.

Yetkililer, bitki koruma ürünlerinin doğru dozda, doğru zamanda ve güvenli şekilde uygulanmasının toprağın korunmasına, sürdürülebilir üretime ve verimliliğin artırılmasına önemli katkı sunduğunu vurguladı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan üreticiler, kendi arazilerinde uygulama yapma yetkisi kazanacak. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor; bilinçli, güvenli ve sürdürülebilir tarımsal üretim için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin