Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Yenice EKK Genel Kurulu Pazartesi Günü Yapılacak

Ye­ni­ce   Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Genel Ku­rul­u 6 Şubat Pa­zar­te­si günü Saat  12.00’de Celal Hatıl Parkında  yapılacak.

Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­tif­i Başkanı Sedat Çakıl genel kurula tüm üyeleri davet ederek,  “Çok kıy­met­li, de­ğer­li şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mız; 4 yıl­dan buna baş­kan­lı­ğı­nı yü­rüt­müş ol­du­ğum Ye­ni­ce Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi­mi­zin Genel Kurulu  6 Şubat Pa­zar­te­si günü saat: 12:00’de Celal Hatıl Par­kın­da ya­pı­la­cak­tır. Kredi kul­la­nan şoför ve esnaf ar­ka­daş­la­rı­mı­zı ara­mız­da gör­mek­ten büyük bir se­vinç ve gurur du­ya­ca­ğız” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin