karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2020 08:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Yenice ÇPAL öğrencileri staj için Avrupa ’da

Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenleriyle birlikte alanlarıyla ilgili eğitim alıp, staj yapmak için İspanya’nın Barcelona şehrine gittiler. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına 2019 Yılı Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA102) kapsamında Türkiye Ulusal Ajansına sunulan “Metal Teknolojisi Alanında Öğrenim Gören Öğrencilerin Avrupa’da Kaynakçılık Stajı” kapsamında 5 Metal Teknolojisi öğrencisi öğretmenleriyle birlikte alanlarıyla ilgili staj görecekler. Açıklamada bulunan Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mahir Emre Doğuş, “Erasmus+ Projesi kapsamında öğrencilerimiz farklı kültürleri yakından tanıma fırsatına ulaşmışlar ve yabancı dillerini de geliştirme fırsatına ulaşmışlardır. Projede yer alan öğrenci ve öğretmenlerimiz, uluslararası geçerliliği olan belgelere sahip olma fırsatına ulaşmış olup, 2023 eğitim vizyonu adına gelişimleri açısından son derece önemli bilgiler edinmiş oldular. Ayrıca projelerimizin vasıtasıyla öğrencilerimizin girişimcilik ruhları gelişecek farklı kültürlere saygılı olmayı öğrenecekler ve diğer akranlarına göre farkındalık meydana geldiğini göreceklerdir. Bununla birlikte proje sonunda ayrıca öğrencilerimize Europass Belgesi ve Katılım Sertifikası verilecek olup gelecekte öğrencilerin iş başvurularında da diğer akranlarına göre öncelik hakkına sahip olacaklardır. Öğrencilerimizin Erasmus+ Projeleri sayesinde öğrencilerin mesleklerine yönelik ilgisinin de fazlasıyla artması sağlanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 tutuklama mIbp2kYa
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadeleye yönelik azim ve kararlılıkla sürdürülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 7 adet sentetik ecza hapı, 2 gram metamfetamin, 66 mililitre sentetik kannabinoid katkılı tütün, 5 mililitre sentetik kannabinoid katkılı sıvı, 12 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. .
Konuyla ilgili 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden H.A. ve Ş.E.C. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin