Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice CHP’de Şölen Havasında Kongre

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni İlçe Kongresi hafta sonu yapıldı. mevcut Başkan Enver Özgü’nün yeniden Başkan seçildiği kongreye tek liste ile gidildi. Divan Başkanlığını CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın yaptığı kongreye, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer katıldı.

Kongrede konuşan CHP Milletvekili Cevdet Akay kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Seçimlerin ardından Enver Özgü Başkanlığındaki CHP’nin Yenice İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:Yenice CHPde Solen Havasinda Kongre3

Kemal Beşevli, Cevat Özgün, Çağla Karadayı, Nevzat Kelez, Kemalettin Uzunkara, Mustafa Göynük, Yüksel Kayalı, Suat Akay, Gürcan Akça, Fikret Kocaman, Turgay Sazoğlu, Celal Ekmekçi,

Yeniden Başkanlığa seçilen Enver Özgü kongre sonrası yaptığı konuşmada, kongreye katılım sağlayan başta CHP Milletvekili Cevdet Akay olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ederek, “Kongremiz birlik beraberlik içerisinde adeta bir şölen havasında geçti. Haziran ayında yapılan Genel seçimlerde Milletvekili çıkarmanın bizlere verdiği şevkle 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlanıyoruz ve bu başarımızı yerel seçimlerde de sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin