Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice CHP’de Şölen Havasında Kongre

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni İlçe Kongresi hafta sonu yapıldı. mevcut Başkan Enver Özgü’nün yeniden Başkan seçildiği kongreye tek liste ile gidildi. Divan Başkanlığını CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın yaptığı kongreye, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer katıldı.

Kongrede konuşan CHP Milletvekili Cevdet Akay kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Seçimlerin ardından Enver Özgü Başkanlığındaki CHP’nin Yenice İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:Yenice CHPde Solen Havasinda Kongre3

Kemal Beşevli, Cevat Özgün, Çağla Karadayı, Nevzat Kelez, Kemalettin Uzunkara, Mustafa Göynük, Yüksel Kayalı, Suat Akay, Gürcan Akça, Fikret Kocaman, Turgay Sazoğlu, Celal Ekmekçi,

Yeniden Başkanlığa seçilen Enver Özgü kongre sonrası yaptığı konuşmada, kongreye katılım sağlayan başta CHP Milletvekili Cevdet Akay olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ederek, “Kongremiz birlik beraberlik içerisinde adeta bir şölen havasında geçti. Haziran ayında yapılan Genel seçimlerde Milletvekili çıkarmanın bizlere verdiği şevkle 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlanıyoruz ve bu başarımızı yerel seçimlerde de sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan engelliler haftasi mesaji jgmLjKPT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan Engelliler Haftası mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda toplumsal dayanışma, empati ve fırsat eşitliği vurgusu yaptı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelliler Haftası, toplumsal dayanışmanın, empati kültürünün ve insan onuruna verilen değerin yeniden hatırlandığı anlamlı bir farkındalık dönemidir.

Engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında aktif, bağımsız ve eşit bireyler olarak yer alabilmeleri; yalnızca kamu kurumlarının değil, toplumun tüm kesimlerinin ortak sorumluluğudur. Gerçek medeniyet, hiçbir bireyin geride bırakılmadığı bir yaşam anlayışıyla mümkündür.

Devletimiz; eğitimden istihdama, sosyal hayattan erişilebilir kentleşmeye kadar her alanda engelli bireylerimizin yanında olmaya devam etmektedir. Bizler de ilimizde, engelsiz bir yaşam kültürünü güçlendirmek, fırsat eşitliğini artırmak ve engelleri birlikte aşmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz.

Azimleri, başarıları ve yaşam mücadeleleriyle hepimize ilham veren engelli vatandaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin Engelliler Haftası’nı en içten duygularımla kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin