Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice CHP’de Şölen Havasında Kongre

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni İlçe Kongresi hafta sonu yapıldı. mevcut Başkan Enver Özgü’nün yeniden Başkan seçildiği kongreye tek liste ile gidildi. Divan Başkanlığını CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın yaptığı kongreye, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer katıldı.

Kongrede konuşan CHP Milletvekili Cevdet Akay kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Seçimlerin ardından Enver Özgü Başkanlığındaki CHP’nin Yenice İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:Yenice CHPde Solen Havasinda Kongre3

Kemal Beşevli, Cevat Özgün, Çağla Karadayı, Nevzat Kelez, Kemalettin Uzunkara, Mustafa Göynük, Yüksel Kayalı, Suat Akay, Gürcan Akça, Fikret Kocaman, Turgay Sazoğlu, Celal Ekmekçi,

Yeniden Başkanlığa seçilen Enver Özgü kongre sonrası yaptığı konuşmada, kongreye katılım sağlayan başta CHP Milletvekili Cevdet Akay olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ederek, “Kongremiz birlik beraberlik içerisinde adeta bir şölen havasında geçti. Haziran ayında yapılan Genel seçimlerde Milletvekili çıkarmanın bizlere verdiği şevkle 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlanıyoruz ve bu başarımızı yerel seçimlerde de sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi yapildi T9KGkNsY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş ve Güvenlik Toplantısı’nda, kent genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları ve suçla mücadele faaliyetleri değerlendirildi.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve TCSG-86 Bot Komutanı Yüzbaşı Caner Erken katıldı.

Toplantıda, suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamalar ele alındı.

Kent genelindeki asayiş durumu ve güvenlik birimlerinin koordinasyon içerisinde yürüttüğü faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yetkililer, Zonguldak’ta huzur ve güven ortamının korunması amacıyla ilgili kurumlar arasındaki iş birliğinin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin