Yenice Bu Gece Tayakkuzda - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
26 Haziran, 2022 21:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Bu Gece Tayakkuzda

Karabük Valisi Fuat Gürel, gece saatlerinde kent geneli aşırı yağışların beklendiğini hatırlatarak vatandaşları uyardı.

Yenice’de yaşanan aşırı yağış ve beraberinde yaşanan olumsuzlukları incelemek ve çözüm üretmek için tüm ekiplerle sahada olduklarını belirten Gürel, “Yenice İlçemizde yaşanan aşırı yağış ve beraberinde yaşanan olumsuzlukları görmek incelemek ve çözüm üretmek için tüm ekiplerimizle sahadayız. Sahadaki arkadaşlarımız muhtarlarımızla gayretli çalışmalar yaptılar, şükürler olsun ki can kaybımız yok. Yollarımızın ve derelerimizin sanat yapılarında sıkıntılar oluştu, bazı evlerimizi ve bahçelerimizi su bastı. Hızlı bir şekilde sıkıntılarımızı bertaraf edeceğiz inşallah. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah beterinden korusun. Bu gece aşırı yağmur bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız dere yataklarından uzak duralım, heyelan riski olan bölgelerden ve riskli yapılardan uzak duralım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor eski baskani atay aktug hayatini kaybetti pP5NNETL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ hayatını kaybetti

Trabzonspor’un eski başkanı ve futbolcusu Atay Aktuğ, hayatını kaybetti.

Trabzonspor’un resmi sosyal medya hesabından Atay Aktuğ’un vefatına ilişkin yapılan paylaşımda Aktuğ’un vefat haberinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiaya başsağlığı dilendi.

11 Nisan 1945’te Trabzon’da doğan Atay Aktuğ, futbolculuk kariyerinde İdmanocağı ve Akçaabat Sebatspor’un ardından Trabzonspor forması giydi ve takım kaptanlığı yaptı. 1981-1982 sezonunda Mustafa Günaydın başkanlığındaki yönetimde Basın İlişkilerinden Sorumlu Yönetici olarak görev alan Aktuğ, 21 Aralık 2003 ile 18 Aralık 2005 tarihleri arasında Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttü.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Aktuğ, 1989-1994 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu.

Şehre ve kulübe olan bağlılığıyla tanınan Atay Aktuğ’un cenazesinin yarın (Pazar) ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi.

Ertuğrul Doğan’dan başsağlığı mesajı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan da Aktuğ’un vefatıyla ilgili olarak yayımladığı başsağlığı mesajında, “Kulübümüzün eski başkanlarından, eski kaptanlarımızdan ve Trabzon’a uzun yıllar hizmet etmiş değerli isim Atay Aktuğ’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Geçtiğimiz aylarda kendisini ziyaret etme ve uzun uzun sohbet etme imkanı bulmuştum. Trabzonspor’a olan bağlılığını, heyecanını ve kulübümüze dair taşıdığı derin sevgiyi bir kez daha yakından görmek benim için çok kıymetliydi. Bu anlamlı buluşmanın ardından vefat haberini almak üzüntümüzü daha da derinleştirmiştir. Formamızı yıllarca başarıyla temsil eden, ardından başkanlık görevinde kulübümüze önemli katkılar sunan ve Türkiye Kupası sevinci yaşatan Atay Aktuğ, Trabzonspor tarihindeki müstesna yerini daima koruyacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin