Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ekim, 2018 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediyesinin 1 Milyon 300 bin TL bedelli projesinin startı verildi

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve çalışma arkadaşlarının en büyük projelerinden birisi olan Yenice Belediyesi Ihlamur Teras ( Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi, kısa adı BAKKA olan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürütülecek 1 milyon 300 bin lira bedelli yatırımın startı verildi.
Yenice Belediyesi, bir önceki yıl içinde BAKKA’nın hibe desteğinden faydalanmış ve 14 adet bungalov ev, konferans salonunun iç dizaynının teşrifatı, yangın sistemi, güvenlik ağı, elektrik altyapısı, ses sistemi, internet ve TV sistemini başarı ile bitirerek hizmete sunmuştu. Belediye, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2018 yılı proje teklif çağrısına yeni bir proje sunmuş ve 1 milyon bedelli hibe projesi, örnek proje olarak kabul görmüştü. Bir önceki yıl yürütülen ve başarı ile bitirilen proje, çalışmaları kontrol ve takip eden BAKKA yetkililerinden takdir ve övgüler almıştı.
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “ Toplam 1 milyon 300 bin lira bedelli projeye BAKKA 1 milyon lira hibe verirken belediye de 300 bin lira projeye ek finansman desteği sağlayacak. Yeni sunulan ve kabul gören, 31 Aralık 2019 ‘da tamamlanması gereken ve içinde 2 cep müze olmak üzere 7 bungalov ev, hediyelik eşya satış dükkanı, organik ürün pazarı tezgahları, kamelya ve oturma bankları, çevre düzenlemesi ve tanıtım materyalleri ile projede eksiklik görülen bölümler olan projenin imzalarının atılmasının ardından startı da verildi. Proje süresinde tamamlanacak.Yenice Belediyesi ve BAKKA işbirliği ile yürütülecek proje, Ihlamur Terasın tamamen tamamlanmasına vesile olacak.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin