Yenice Belediyesi'nden Spora Teşvik - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66ed4d4e5fbfe jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Eylül, 2024 13:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Belediyesi’nden Spora Teşvik

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, spora teşvik ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi amacıyla okullara futbol, voleybol ve basketbol topu hediye etti.

Belediye Başkanı Karakaş, gençlerin sporla iç içe olmalarını önemsediklerini belirterek, sporun öğrencilerin fiziksel ve mental gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

Öğrencilerle, okul yönetici ve idarecilerle bir araya gelerek, okulların sorunlarını dinlediklerini ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Karakaş,  “Gelecek nesiller bizlere emanet, onların daha sağlıklı, sosyal ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yenice Belediyesi’nin bu girişimi İlçe’deki okullarda sporun yaygınlaştırılması ve öğrencilerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri açısından büyük bir adım olarak değerlendirilirken, bu tür desteklerle gençlerin spor yapma imkanlarının artırılması hedefleniyor.

Okul yönetimleri ve öğrenciler de Başkan Karakaş’a teşekkür ederek, bu tür desteklerin gençler üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin