Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Kasım, 2021 10:24 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediyesinden Pazar Yeri Düzenlemesi

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; pazaryerinde düzenleme yaparak rahatlama yaptıklarını ve kötü görünüme son verdiklerini söyledi.

Başkan Zeki Çatlı yaptığı açıklamada;  “Görevi aldığımızda Karayollarının yıllardır kullanılan pazaryerini daraltması sebebiyle sebze pazarı konusunda bir ihtiyaç ortaya çıkmıştı. Yenice Şehir Terminalinin karşısındaki Emel Dereli Sokakta bulunan 3.600 m2 lik alanda düzenleme yaptık ve burayı pazaryeri olarak hizmete sunduk. Zemini parke taşı ile kaplayarak su birikintilerinin oluşmasına ve kötü görünüme son verdik. Şu anda halkımızın rahatça alışverişini yapabildiği geniş bir sebze pazarına kavuştu. Sebze pazarımız ile Merkez Mahallesi Hitit Sokaktaki Giyim Pazarımız, Merkez Camii önündeki köylü pazarımız olmak üzer 3 ayrı noktada Pazar yerlerimiz halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin