Reklam
Reklam

Yenice Belediyesi Tüm Birimleri İle Sahada

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2022 13:27 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı,  “Afetin izlerini silebilmek için tüm birimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Başkan Çaylı yaptığı açıklamada; “İkinci kez yoğun ve etkili yağışlar nedeniyle birçok mahallemizde yeniden tahribat oluştu. Yaşanan ikinci sel afeti sonrası ağır hasar alan mahallelerimizde yaraları sarmaya çalışıyor, çöken yollarda ulaşımın yeniden sağlanması adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için tüm gücümüzle bayram öncesi ve sonrasında sahada olarak, bayram sonrası ilk mesai gününde Karşıyaka Mahallesinde başladığımız çalışmalarımıza, mesainin ikinci gününde bugün itibariyle Menderes Mahallesinde devam ediyoruz. Ekiplerimiz tarafından Menderes Mahallesinde sel nedeniyle çöken ana yolda asfalt sökümünün ardından zemin düzeltme ve sağlamlaştırma çalışması yapılıyor. Alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından yola parke döşeyerek, inşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Mahallerimizde afetin izlerini silebilmek ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte Başardık, Yine Birlikte Başaracağız” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin