blank
Ramazan Öztürk tarafından
09 Mayıs, 2024 14:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Belediyesi Mali Tabloyu Açıkladı

Yenice Belediyesi'nin  2024 yılı ilk 4 ayındaki personel giderinin % 69.86 olarak gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Sertaş Karakaş,  Belediyeye bağlı Ihlamur Teras Şirketindeki personel giderinin  rekorları altüst ettiğini belirterek,  Ihlamur Terasın ilk 4 aydaki personel gideri % 219.87 olduğunu ifade etti.

Yenice Belediyesinde işçi çıkartmalarına tepkiler çoğalınca, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Sertaş Karakaş, kendisinden önceki MHP'li Belediye Başkanı Zeki Çaylı döneminde yapılan uygulamalar ile personel giderindeki mali tabloyu açıkladı. Bugüne kadar mali bilanço hakkında konuşmayan ve açıklama yapmayan Yenice Belediyesinin yeni seçilen Başkanı Sertaş Karakaş  “Son günlerde kamuoyunda çokça dillendirilen Yenice Belediyesi’nin mali hesaplarının paylaşılmaması üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir.” diyerek personel gideri hakkında geçmiş dönemde yaşananları sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. Karakaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde kamuoyunda çokça dillendirilen Yenice Belediyesi'nin mali hesaplarının paylaşılmaması üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir. Bunun üzerine biz de mali tablomuzdan sadece bir kesiti kıymetli kamuoyu ile paylaşmayı gerekli gördük. Yönetimimiz , Cumhur İttifakı birlik ve beraberliğine bağlı kalarak şimdiye kadar mali konularda açıklama yapma gereğinde bulunmamıştı. Kamuoyunda çok artan talepler doğrultusunda bu tabloyu yayınlamak durumunda kaldık. Nüfusu 10.000 'in altındaki belediyelerde , belediyemizde bu kapsam dahilinde olup personel gideri % 40 olarak uygulanır denilmesine rağmen Yenice Belediyesi'nin  2024 yılı ilk 4 ayındaki personel gideri % 69.86 dır.  Belediyemize bağlı Ihlamur Teras Şirketindeki personel gideri rekorları alt-üst edecek derecede gerçekleşmiştir. Ihlamur Terasın ilk 4 aydaki personel gideri % 219.87'dir.  Yorumu saygıdeğer halkımıza ve kamuoyuna bırakıyoruz."    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki feci kaza kamerada: Otomobilller alev topuna döndü

Karabük’ün Eflani ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada başa kafaya çarpışan iki arabanın alev aldığı anlar cep telefonuna yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, Eflani-Daday karayolu Kahya köyü kababayır geçidi mevkiinde meydana geldi. İki arabanın çarpıştığı kazada araçlar kısa mühlet sonra alev aldı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si çocuk 5 kişi de yaralandı. Kaza sonrası alev topuna dönen arabaların yandığı anlar ise cep telefonuna yansıdı. Cenazelerin, savcının incelemesinin akabinde araç içerisinden çıkarılması bekleniyor. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin