karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2018 13:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

 Yenice Belediye Meclis üyesi Erdal Yirmibeş  başvurusunu yaptı 

İki dönemdir Yenice Belediyesinde meclis üyeliği yapan Erdal Yirmibeş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Yenice Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaatını yaptı. Aday adayı olan Erdal Yirmibeş resmi belgelerini AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’a teslim etti. Erdal Yirmibeş’i müracaatında Yenice’de dört dönem Yenice Belediye Başkanlığı yapan Erol Yirmibeş ve dostları yalnız bırakmadı. AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Erdal Yirmibeş , “Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, değerli dava arkadaşlarım. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Biraz kendimden bahsedeyim. 1974 doğumluyum, Yenice’de yaşıyorum, ticaretle uğraşıyorum ve Yenice’de yaşamaya devam edeceğim. İki dönemdir, yaklaşık on yıldır, Belediye Meclis Üyeliği yapıyorum. Yenice Belediyesinde AK Parti iktidarının yapmış olduğu yeniliklerde diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber bizim imzamız bulunmaktadır. İnşallah aday olduğumuzda da bu beraberliği devam ettirip 31 Mart 2019 Yenice Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceğiz inşallah. Bundan kimsenin endişesi, kuşkusu olmasın. Ben sözü fazla uzatmak istemiyorum. Diğer aday adayı arkadaşları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum hepsine. Allah yar ve yardımcımız olsun, teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin