‘Yenice Bağışlıyor, Çocukları Okuyor’ kampanyası - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 09:32 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Yenice Bağışlıyor, Çocukları Okuyor’ kampanyası

Yenice İlçe Kaymakamı Yasin Erdem’in destekleriyle Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Yenice Bağışlıyor, Çocukları Okuyor” adlı kitap toplama kampanyası başlatıldı.
Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesinin tamamlanmasından sonra ilçede yer alan okullardaki kitap sayılarının arttırılması ve kitap okumak isteyen öğrencilere daha fazla imkan sağlamak, kitap okuma alışkanlığını okullarda yaygınlaştırmak amacıyla kitap okuma kampanyası düzenlendi.
Milli Eğiti Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 3 Nisan 2022 tarihinde sona erecek olan kampanyaya; vatandaşların, velilerin, özel ve resmi kurumlarımızı, yurt içinde ve dışında bulunan tüm kesimden kitap dostlarının kampanyaya destek vermeye davet etti.
Kampanyanın iki şekilde yürütüleceğinin de belirtildiği açıklamada, “Kitap bağışlamak isteyen kitap dostları, ilçemizdeki okullara kitap bağışında bulunabilecek yada açmış olduğumuz Kitap bağışı isimli Yenice Ziraat Bankasındaki hesaba para yatırabilecektir. Hesaba yatırılan paralar kampanya sonunda sosyal medyadan duyurulacaktır. Öğretmenlerimizden oluşan komisyon, toplanan paralarla ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimizin seviyelerine, gelişimlerine uygun bakanlığımızca onaylanan (hikaye, roman, şiir, inceleme, masal, bilimsel yayınlar, araştırma içerikli) kitaplar alınarak okullarımız kütüphanelerine bağışlanacaktır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin