Reklam
Reklam
67503705b93a3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Aralık, 2024 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Altınkaya İş Merkezi Yenileniyor

Yenice Belediyesi, ilçenin ticari ve sosyal hayatına katkı sunmak amacıyla Altınkaya İş Merkezi’nin tadilat ve bakım çalışmalarını başlatıyor. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, göreve geldiği günden bu yana ilçeyi modernleştirmek ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

“İLÇEMİZE YAKIŞAN BİR MERKEZ OLACAK”
Altınkaya İş Merkezi’nin yıllardır ihmal edildiğini belirten Başkan Karakaş, yenileme projesinin önemine dikkat çekti. Karakaş, “Altınkaya İş Merkezi, Yenice’nin ticari hayatı için kritik bir öneme sahip. Ancak yıllardır ilçemizin potansiyeline uygun bir şekilde değerlendirilmemişti. Yenice’mizi geleceğe taşıma vizyonumuz kapsamında, bu merkezi yeniden hayat dolu bir yer haline getireceğiz. Bu proje, ilçemizin ticari ve sosyal yaşamına büyük bir katkı sunacak,” dedi.

EKONOMİK VE SOSYAL HAYATA KATKI SAĞLAYACAK
Altınkaya İş Merkezi’nin yenilenmesi, hem bölge esnafına destek sağlayacak hem de vatandaşlara daha modern bir alışveriş ortamı sunacak. Başkan Karakaş, proje sayesinde Yenice’nin ekonomik potansiyelinin de artacağını vurguladı.

YEŞİL YENİCE VİZYONU DEVAM EDİYOR
Karakaş, çevre dostu projelere öncelik verdiklerini belirterek, “Yeşil Yenice vizyonumuz doğrultusunda, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir projelerle halkımızın refahını artırmayı hedefliyoruz. Altınkaya İş Merkezi’nin yenilenmesi bu anlayışın bir yansımasıdır,” ifadelerini kullandı.

DEĞİŞİM RÜZGARI SÜRÜYOR
Yenice’de altyapı, çevre düzenlemeleri, park alanları ve sosyal tesis projeleriyle kapsamlı bir dönüşüm yaşanıyor. Başkan Karakaş, “Halkımızın taleplerine kulak veriyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Yenice’nin geleceğini birlikte inşa ediyoruz,” diye konuştu.

Altınkaya İş Merkezi’nde başlayan yenileme çalışmalarının, kısa sürede tamamlanarak Yenice halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de ‘19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na’ Konferansı düzenlendi

Karabük Üniversitesinde düzenlenen “19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na” adlı konferansta Millî Mücadele sürecinden Türkiye Yüzyılı vizyonuna uzanan tarihi gelişmeler ele alındı.

Karabük Üniversitesinde “19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na” başlıklı konferans, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan KBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurgün Koç, Millî Mücadele sürecine dair bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Koç, Ankara’nın Millî Mücadele’deki kritik rolüne dikkat çekerek, Mustafa Kemal Paşa’nın bu şehri merkez olarak seçmesinde halkın güçlü desteğinin belirleyici olduğunu vurguladı. Havza ve Amasya genelgelerinin bağımsızlık mücadelesinin temelini oluşturduğunu ifade eden Koç, bu süreçte halkın ve yerel aktörlerin katkısının büyük önem taşıdığını belirtti. İç isyanlar ve işgallerle eş zamanlı yürütülen mücadelenin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu dile getirdi.

Konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuna da değinen Koç, özellikle eğitim ve liyakatin önemine vurgu yaparak gençlere çalışmanın ve ülkeye katkı sağlamanın değerini hatırlattı. Konferansa, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Program sonunda Prof. Dr. Nurgün Koç’a katkılarından dolayı, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin