Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2021 10:33 tarihinde yayınlandı
0

Yeni okulda ilk ders

2021-2022 Eğitim-öğretim yılının ilk zilinin çalmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Şube Müdürü Ahmet Kabadayı ile birlikte yeni Eğitim-öğretim yılında hizmete açılan Anayasa Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin ve öğretmenlerin ilk gün heyecanına ortak oldu ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak sınıfları gezen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Akbaş, öğrencilere sık sık ellerini yıkamalarını, maske ve mesafe kuralına dikkat etmelerini tavsiye ederek, maskesini değiştirmek isteyenler için de okulda oluşturulan maske kutusu ve maske atık kutusunda faydalanabileceklerini hatırlattı. Maske, dezenfektan ve sıvı sabun ile ilgili hiç bir problemin ve sıkıntının olmadığını söyledi.

Öğrencilerle keyifli zaman geçiren Akbaş,  daha sonra öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi.

Yeni eğitim öğretim yılının ve okulun hayırlı olması temennisinde bulunan  İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Uzun bir aranın ardından tekrar öğrencilerimize kavuştuk. Onları çok özlemiştik. Çok şükür şimdi bütün okullarımız onların sesleriyle şenleniyor. Devletimizin geniş imkânları doğrultusunda sizler ve öğrencilerimiz yeni binamızda kaliteli derslikler, müzik atölyesi ve çok amaçlı salonlarda eğitim ve öğretime devam etmektesiniz. Okulumuzun yeni olması hasebiyle ufak tefek eksiklerimiz var ancak bunları da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Karabük’ün akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıların mutfağında öğretmenlerin olduğunu kaydeden Akbaş,  İlimizin Türkiye genelinde LGS ve YKS sıralamasında çok iyi bir yerde olduğunu belirterek öğretmenlere teşekkür etti.

Öğrencilerin ruhsal, fiziksel ve zihinsel gelişiminin takip edilmesi gerektiğini söyleyen Akbaş, “Öğrencilerimizi bütün yönüyle gelişimlerini takip etmeliyiz. Burada sizlere çok önemli görevler düşüyor. Onların her yönüyle gelişimini desteklediğimiz zamanda da diyeceğiz ki tam bir birey oldular. Çok güçlü bir AR-GE, Ölçme değerlendirme merkezimiz var. Burada görev yapan yetkili personelimizden bilgiler alabilirsiniz. Önümüzdeki hafta 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimize bir hazır bulunurluk sınavı yapacağız. Çocuklarımızın geçen yıl kazanımlarındaki durumlarını orada görme imkanımız olacak.  çocuklarımızın hangi yönde eksikleri var nelerde sorun yaşıyorlar onları bu sınav ile öğreneceğiz. Yeni eğitim öğretim yılına hep birlikte ekip ruhu ile güçlü giriyoruz. Temennimiz o dur ki sağlıklı, başarılı bir şekilde eğitim öğretim yılını tamamlayacağız.” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin