Yeni Nikâh Salonlarında 370 Nikâh Kıyıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Eylül, 2021 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeni Nikâh Salonlarında 370 Nikâh Kıyıldı

Safranbolu Belediyesi nikâh salonlarında, 2021 yılı Ocak – Eylül ayları arasında evlenen çift sayısı 370’ı buldu.

Safranbolu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ndan yapılan açıklamada, “Memurluğumuz Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi binasına taşındıktan sonra, çok daha ferah bir alanda hizmet vermeye başladık. Nikâh işlemlerimizi, pandemi şartlarına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz.” denildi.

Salonlarda Ocak – Eylül ayları arasında 370 nikâhın kıyıldığını, bu rakamın yıl sonuna kadar 500’ü bulmasının beklendiğini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Evlenme Memurluğumuzu Kültür Merkezimize taşımamızla birlikte, nikâh kıyacak çiftlerimize çok daha geniş ve konforlu bir salon tahsis etme imkânı bulduk. Çiftlerimiz de bu durumda mutlu oluyor. Yetkililerimiz, Covid-19 tedbirleri kapsamında kaç kişinin davet edilebileceğini de bildiriyor. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin