Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Eylül, 2021 10:34 tarihinde yayınlandı
0

Yeni Nikâh Salonlarında 370 Nikâh Kıyıldı

Safranbolu Belediyesi nikâh salonlarında, 2021 yılı Ocak – Eylül ayları arasında evlenen çift sayısı 370’ı buldu.

Safranbolu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ndan yapılan açıklamada, “Memurluğumuz Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi binasına taşındıktan sonra, çok daha ferah bir alanda hizmet vermeye başladık. Nikâh işlemlerimizi, pandemi şartlarına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz.” denildi.

Salonlarda Ocak – Eylül ayları arasında 370 nikâhın kıyıldığını, bu rakamın yıl sonuna kadar 500’ü bulmasının beklendiğini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Evlenme Memurluğumuzu Kültür Merkezimize taşımamızla birlikte, nikâh kıyacak çiftlerimize çok daha geniş ve konforlu bir salon tahsis etme imkânı bulduk. Çiftlerimiz de bu durumda mutlu oluyor. Yetkililerimiz, Covid-19 tedbirleri kapsamında kaç kişinin davet edilebileceğini de bildiriyor. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve kacak tutun operasyonu 8 gozalti J1IR8tRR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu: 8 gözaltı

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile bandrolsüz tütün ele geçirilirken, 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca il merkezi ve Eskipazar ilçesinde icra edilen 5 ayrı faaliyette, 8 şahsın üzerinde, araçlarında, iş yerinde ve ikametinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 3,30 gram bonzai, 3 gram metamfetamin, amfetamin emdirilmiş farklı ebatlarda 3 adet peçete, 0,42 gram amfetamin hammaddesi, 1 adet hassas terazi ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 19 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün ile 3 adet bandrolsüz tütün doldurma makinesi de ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheli, işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin