Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 14:29 tarihinde yayınlandı
0

Yeni İl Kadrosu Belli Oldu

İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin ile birlikte, merkez ilçe ve ilçe başkanlarının görevden alınmasından sonra İYİ Parti il Başkanlığına Baro Eski Başkanı Avukat Ali Çetin Aygün getirilerek merkez ilçe ve ilçe başkanlarının yeniden belirlenmesi için görev İYİ Parti İl Başkanı Ali Çetin Aygün’ün ilçe başkanlarının isimlerini belirlediği öğrenilirken, Merkez İlçe Başkanlığına Hilmi İnce, Safranbolu İlçe Başkanlığına Müşerref Özer, Yenice İlçe Başkanlığına Seyfi Tetik, Eskipazar İlçe Başkanlığına Orhan Dönmez, Eflani İlçe Başkanlığına Halil İbrahim Bulut ve Ovacık İlçe Başkanlığına ise Emin Tufan’ın getirildiği öğrenildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin