Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Haziran, 2014 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Yeni dönemin ilk toplantısı Muhtarlarla yapıldı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve başladığı 2009 Nisan ayından itibaren muhtarlarla her ay düzenli olarak yaptığı toplantılara yeni dönemde de devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanlığı’nı halkın takdiri ile 2. dönemde de sürdüren Başkan Rafet Vergili, Kordon Park’ta muhtarlarla bir araya geldi.

Yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısına Karabük  Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yanı sıra Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Adatepe Mahalle Muhtarı Selahattin Dökecek, Atatürk Mahalle Muhtarı Erdoğan Yeltepe, Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Adem Maden, Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, 5000 Evler Cumhuriyet Mahalle Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, 5000 Evler Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihan Güçlü, 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı, Belenköy Mahalle Muhtarı Mustafa Yazıcı, Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, Ergenekon Mahalle Muhtarı Sebahattin Çorbacı, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Yücel, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Tevfik Bostancı, Hürriyet Mahalle Muhtarı Niyazi Ceylan, Karabük Köyü Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, Kartaltepe Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaya, Kayabaşı Mahalle Muhtarı Orhan Yavuz, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Murat Ermiş, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Adnan Kuş, Öğlebeli Mahalle Muhtarı İsmail Alpboğa, Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik, Üniversite Mahalle Muhtarı Adil Elieyioğlu, Yenimahalle Mahalle Muhtarı Hüseyin Kıymazarslan, Yenişehir Mahalle Muhtarı Sadettin Kandakoğlu, Yeşilmahalle Ahmet Esen,100.Yıl Mahalle Muhtarı Bayram Marul katıldı.

Karabük Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı konuşmasında; “Karabük’te inşallah hizmet meşalesini buradan yakmış olacağız. Karabük’te önümüzdeki günlerde Başkanımızın söylemesiyle şantiye alanına dönecek. İnşallah yakın zamanda Karabük’ün çehresini değiştirecek projeleriyle hayata geçirmek için el birliği ile hep beraber bu hizmetleri Karabük’e yansıtması adına Sayın Başkanımıza sonsuz destek vereceğiz. Burada Karabük’e, Karabük insanına hizmet yapılıyor. Onun için bizler mahalle muhtarları olarak Sayın Başkanımızın yapacağı bu hizmetlerden kendisine yardımcı olacağız” dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yeni dönemde yeniden seçilen ve yeni seçilen muhtarlara yeni dönemde başarılar dileyerek başladığı konuşmasında muhtarlık kurumunun yöneticilerle vatandaşlar arasındaki en önemli nokta olduğunu belirterek, yeni dönemde de daha önce olduğu gibi muhtarlarımızla el birliği ve işbirliği ile sorunları yerinde görerek en kısa sürede çözeceğiz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin