Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Eylül, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0

Yeni dönem öncesi ayakkabıcılarda okul çantası ve valiz yoğunluğu

Okulların açılmasına sayılı günler kala ayakkabıcılarda okul çantasını ve valiz tamiri yoğunluğu yaşanıyor. Ağır mesai harcayan tamirciler günde yaklaşık 10 çanta ve valizin tamirini tamamlıyor.

Samsun’da okul çantalarının bozulan fermuar ve yırtılan yerlerini tamir ettirmek isteyen vatandaşlar, ayakkabı tamircilerinde büyük yoğunluk oluşturuyor. İlkadım ilçesi Kaptanağa Sokak üzerinde bulunan pasajdaki ayakkabı tamircileri bilhassa okulların açılmasına sayılı günler kala harıl harıl çalışıyor.

“Geçen seneye nazaran bu sene daha yoğunluk var”

23 yıldır ayakkabı tamiri yapan Turgut Dursun, “Okulun açılmasında az bir vakitte kaldı. Okul çantası tamiratında yoğunluğumuz var. Önümüzdeki hafta okulların açılması ardından üniversitelerin açılmasıyla birlikte yoğunluğumuz devam etmektedir. Okul çantalarında 50 ile 100 TL ortasında fermuar ve iç astar değişimlerini yapıyoruz. Çocukların ayrıyeten spor ayakkabılarının tamiri ise 50 ile 150 TL ortasında değişkenlik gösterebiliyor. Genel olarak eserlerin değerlenmesiyle bir arada geçen seneye nazaran bu sene daha yoğunluk var. Üniversitelerin açılmasına az vakit kala da ekstra bir valiz tamiri yoğunluğumuz var” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin