Düzce’de kökünden sökülen ağaç, park halindeki bir aracın üzerine devrildi. Araç sahibi, aracını 10 gün önce aldığını ve daha kullanamadan devrilen ağacın azizliğine uğradığını söyledi.
Olay, saat 17.15 sıralarında şehir merkezinde bulunan Eski Bolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, caddede dükkanı bulunan Ercan Koçyiğit, 81 AEH 282 plakalı Hyundai marka aracını dükkanının önüne bırakarak alışveriş yapmak için çarşıya gitti. Bu esnada kaldırımda bulunan ağaç, kökünden sökülerek aracın üzerine devrildi. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine aracının başına gelen Ercan Koçyiğit, aracının üzerindeki ağacı görünce neye uğradığını şaşırdı. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan Koçyiğit’in ihbarı üzerine olay yerine Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri aracın üzerindeki ağacı kaldırırken, polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı.
Ercan Koçyiğit, aracını yeni aldığını söyleyerek, “Dükkanımızın önüne aracı getirdim bıraktım. Ağabeyimle çarşıya kadar gittim. Arkadaşlar telefon açtı. Ağaç aracın üstüne düşmüş. Bir geldim arabanın hali perişan. Daha yeni almıştım, 10 gün oldu. Mağdurum, daha borcunu bile ödememiştim” dedi.


Yeni aldığı aracının üzerine ağaç devrildi
Düzce’de staj dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen 21 kişi adliyeye sevk edildi
DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mesleki liselerde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi.
Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şahıs sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildiler.

