Bolu’da virajı alamayan yem yüklü tır, dorsesiyle beraber yol kenarına devrildi.
Kaza, Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi sınırları içerisinde Akyazı-Taşkesti kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sabri K. yönetimindeki 54 YZ 037 plakalı dorsesinde yem yüklü tır, Karacasu köyü yakınlarında virajı dönemedi. Virajı dönemeyen tır, yol kenarına devrildi. Devrilen tırın dorsesinde bulunan yemler etrafa saçıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından kaza geçiren sürücünün ayakta tedavisi yapıldı. Devrilen tır, vinç yardımıyla kurtarıldı.


Yem yüklü tır devrildi
KARDEMİR’den vefa örneği
Güleç ve Yolbulan’a Onursal Başkanlık
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), şirketin gelişimine yön veren ve kurumsal hafızasına önemli katkılar sunan isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı, iş insanı Kamil Güleç’e bizzat, merhum sanayici Mutullah Yolbulan’a ise gıyabında takdim edildi.
KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende, Onursal Başkanlık belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından sahiplerine verildi. Kamil Güleç, belgesini törende bizzat alırken, merhum Mutullah Yolbulan adına belgeyi Mustafa Yolbulan teslim aldı.
Şirketten yapılan açıklamada, KARDEMİR’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan ve kurumsal gelişimine yön veren isimlerin vefa duygusuyla onurlandırıldığı belirtildi.
Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a da “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı verilmişti. Son kararla birlikte Kamil Güleç ve merhum Mutullah Yolbulan da bu unvana layık görülen isimler arasındaki yerini aldı.
KARDEMİR ailesi tarafından yapılan değerlendirmede, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

