Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2021 09:51 tarihinde yayınlandı
0

YEDAM’dan Vali Gürtel’e ziyaret

Vali Fuat Gürel, Karabük Yeşilay Başkanı Prof. Dr. İsmail Karacan, Başkan Yardımcısı Ahmet Ustaoğlu ile Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM) göreve yeni başlayan 2 Psikolog, 1 Halkla İlişkiler Uzmanı ve 1 Sosyal Çalışmacıdan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Bostanbükü Köyünde faaliyet göstermeye başlayan YEDAM’da madde, alkol ve tütün başta olmak üzere her türlü bağımlılıkla mücadeleye karşı vatandaşlara ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlandıklarını ifade eden Yeşilay Başkanı Karacan, “YEDAM’da sadece tütün, alkol ve madde bağımlılarına hizmet vermiyoruz, internet ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere de ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyoruz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fuat Gürel, YEDAM’da göreve yeni başlayan personele hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

YEDAM’a Nasıl Başvurulur: Eğer aile üyelerinizden biri bunları yaşıyor ama danışmanlık için gelmiyorsa, bilgi ve danışmanlık almak için Danışma Hattı (115)’dan randevu alarak YEDAM’dan hizmet alabilirsiniz.

Kimlere Hizmet Verilir: 12 yaş ve üzerindeki kişilere, tütün, alkol, madde ve internet bağımlılığı konusunda destek almak ya da tedavi olmak isteyenlere, kişiyi tedaviye yönlendirmek için gerekli yöntemleri öğrenmek isteyenlere hizmet veriliyor. YEDAM’da sunulan tüm hizmetler tamamen gizlilik ilkesi esas alınarak yürütülür ve sunulan tüm hizmetler ücretsizdir. YEDAM hizmetlerini ayaktan sürdürmekte ve randevu sistemi ile çalışmaktadır.

Kimler başvurabilir: Tütün bağımlılığı ile mücadele yöntemlerini öğrenmek isteyenler, Alkol kullanımı fazla olanlar, Madde bağımlılığı tedavisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, Yoğun internet kullanımına bağlı yaşamında sorunlar olanlar.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin