Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Kasım, 2021 09:06 tarihinde yayınlandı
0

YEDAM Resmî Olarak Açıldı

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Karabük Şubesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ve çevrimiçi gerçekleştirilen Ortak Açılış Töreni ile açıldı.

Sepetçiler Kasrı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ortak açılış törenini Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yeşilay Karabük Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Karacan, Başkan Yardımcısı Ahmet Ustaoğlu, Danışmanlık Merkezi Uzman ve psikologları YEDAM Karabük Şubesinden online takip ettiler.

Türkiye’nin 81 ili ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde çevrimiçi gerçekleştirilen ortak açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve açılışa katılan protokol üyeleri tarafından 81 İlde ve KKTC’nde 104 YEDAM Şubesinin kurdelesini kesmesinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin