* İl ve İlçe belediyeleri öncelikle, büyük ve modern soğuk hava depoları inşa edecekler. Bu depolar; gerekli olan enerjiyi güneş ve rüzgardan kendileri üretecekler. * İmkanı olmayan belediyelere devlet destek verecek. * Mevsiminde taze taze alınan ürünler soğuk hava depolarında korunacak. Ürünün zayi olmasının önüne geçilecek. * Sadece sebze meyve değil, deniz mahsulleri, et ve süt ürünleri de buralarda depolanacak. * Yereldeki üreticilere ve Antalya Mersin gibi tarım merkezlerindeki üreticilere alım garantisi verilecek. * Belediyeler kendilerine ait satış merkezleri kuracaklar. * Yerinde alım yaparak, nakliyeyi kendi imkanlarıyla sağlayacaklar. * Bu şekilde halk ürüne daha ucuza ulaşırken, artan belediye gelirleri de halka hizmet olarak geri dönecek. * Sonuçta; hem üretici hemde vatandaş kazanacak. * Bir yıl gibi kısa bir sürede bu projeyi hayata geçirmek mümkün. * Aracıların ve fırsatçıların tekeline ancak bu şekilde son verilir.
Nur
Yine super akilci ve açıklayıcı yazı olmus. Kalemine saglik
Kubilay İkinci
Düşünce güzel, uygulama genele yapıldığından kolay olur. Finansmanda aynı şekilde merkezi tek noktadan değil, rekabetle başarıda sağlanır.
Orhan Çavuş
Gerçekten doğru bir teşhis ve doğru bir tedavi yöntemi. Yöneticiler; küçük varsıl gruptan vaz geçerek, yoksul yoğunluğun yanında olmaktan kaçınıyor. Tercih meselesi.
Şaban Tatar
Aracıların devreden çılarılması çok önemli.Bu konuda çıkarışacak bir kanun ile belediyelerin eli rahatlatılmalı.