Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2018 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Yazıköy yolunda asfalt çalışmaları başladı

Yazıköy’ü Safranbolu – Kastamonu yoluna bağlayan bölümde asfalt çalışmaları başladı.

Alt yapısı Özel İdare tarafından tamamlanan yolda Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan Asfalt Şantiye Şefliği ekipleri asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Yazıköy, malumuz Safranbolu’nun yerli ve yabancı misafirler tarafından en çok ziyaret edilen köyleri arasında. Safranbolu merkez ve mahallelerinde olduğu kadar çalışmalarımıza köylerimizde de aynı hassasiyeti gösteriyoruz.  Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından 2018 asfalt sezonu programında da bu yolun yapımı yer almakta idi” diye konuştu.

İlçe merkezinde aciliyeti olan mahalle, sokak ve caddelerdeki çalışmaların tamamlanması ile program kapsamında İl Özel İdaresi tarafından alt yapısı tamamlanan yolda asfalt serme işlemine başladıklarını kaydeden Ürkmezer” Buradaki çalışmanın ivedilikle bitirilmesi ve yolun hizmete açılması için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşallah kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dere
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de debisi artan dere taştı, köy halkı tedirgin oldu

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Bağbaşı köyü Dabazlar Mahallesi’nde kuvvetli yağışların ardından dere taştı. Suyun evlere yaklaşması mahalle sakinlerinde tedirginliğe neden oldu.

İlçede etkili olan sağanak yağış sonrası kısa sürede debisi yükselen dere, yatağından taşarak yola doğru ilerledi. Taşkın nedeniyle mahallede yaşayan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Dere suyunun bazı evlere yaklaşması üzerine mahalle sakinleri tedbir almaya çalışırken, bölgede endişe hakim oldu.

Öte yandan, metrekareye yaklaşık 20 kilogram yağışın düştüğü ilçede belediye ekipleri de harekete geçti. Ekipler, su kanallarında oluşabilecek tıkanmalara karşı iş makineleri ve kepçelerle çalışma başlattı.

Bölgede yağışın etkisini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin