Artvin’de bir restoran çalışanlarının sahiplendiği yavru köpek, oyun oynarken başını testinin içine sıkıştırdı. Durumu fark eden bir vatandaş, çekiçle testiyi kırarak köpeği kurtardı.
Olay, Artvin hizmet veren bir restoranda meydana geldi. Restoranın bahçesinde oynayan yavru köpek, nasıl olduysa restoranın bahçesinde bulunan testinin içine başını soktu. Bir müddet kendi uğraşıyla başını çıkaramayan köpeğin, yardımına restoran müşterisi Kenan Köse yetişti. Köse, eline aldığı çekiçle dikkatli bir formda testiyi kırarak yavru köpeği ziyan vermeden kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, kurtarma anı toplumsal medyada kısa müddette büyük ilgi gördü.


Yavru köpeğin merakı kırılan testi ile son buldu
CHP’de ihraç depremi Karabük’’e uzanacak mı?
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) son dönemde yaşanan gelişmeler ve disiplin süreçlerine ilişkin iddialar siyaset kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.
CHP’de 9 milletvekilinin ardından bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddiası, gözleri Özgür Özel’e desteğiyle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye çevirdi.
Gözler Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “mutlak butlan” kararı sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlık görevine gelmesiyle başlayan yönetim değişikliği, parti içi disiplin süreçleriyle yeni bir boyut kazandı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla 9 milletvekilinin partiden ihracı için başlatılan sürecin ardından, bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edileceği iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından gözler Safranbolu Belediye Başkanlığı’na çevrildi.
İHRAÇ DOSYALARININ KAPSAMI GENİŞLİYOR
Ulusal basında yapılan haberlere göre, CHP MYK’sı tarafından daha önce disipline sevk edilen 9 milletvekiline ilişkin ihraç başvuruları, yarın gerçekleştirilecek YDK toplantısında masaya yatırılacak. Ancak parti içinden sızan son bilgiler, disiplin hamlesinin sadece milletvekilleriyle sınırlı kalmayacağını ve dosyaların kapsamının genişletildiğini gösteriyor.
YDK’da dosyası ele alınacak isimler arasına bazı belediye başkanlarının da dahil edileceğinin duyurulması, Safranbolu’da geniş yankı uyandırdı. Değişim sürecinde Özgür Özel’e verdiği açık destekle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de bu listede yer alıp almadığı Karabük ve Safranbolu kamuoyunda merak konusu oldu.
Yarın yapılacak kritik Yüksek Disiplin Kurulu toplantısının ardından, ihraç istemiyle yargılanacak belediye başkanlarının isimlerinin netleşmesi ve partideki kurultay kördüğümünün yeni bir evreye taşınması bekleniyor.

