Yavru ayının paniğe neden olduğu anları anlattı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ekim, 2023 12:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Yavru ayının paniğe neden olduğu anları anlattı

Karabük’te kafe çalışanı, dün gece yavru ayının iş yerinde neden olduğu panik anlarını anlattı.
Ergenekon Mahallesi’nde dün gece bir kafeye girmeye çalışan yavru ayı güvenlik kamerasına yansımıştı. İş yeri çalışanı Ece Beşevli paniğe neden olan o anları anlattı. Olay sırasında içeride çalıştığını ve gürültüyü duyduktan sonra dışarıya çıktığını belirten Beşevli, “Arkadaşlarım geldi, ayı geldi falan dediler. İşte bağırışlar çağırışlar olmaya başladı. Sonra dışarı çıktım. Burada çocukları kovalıyordu. Daha sonrasında yeğenimin arkadaşı ve babası direkt arabanın üzerine çıkmışlar. Çocukları biraz korkutmuş” dedi.
“Güvenlik kameralarını izlediğimizde kapıya gelip vurduğunu görüyoruz” diyen Beşevli, “Daha sonrasında kaçıp gitti. Onun haricinde bir taraftan da komik oldu. Hiç kimsenin beklemediği bir anda ayı geldi kapıya vurdu. Hani Allah’tan içeriye girseydi ne olacağını kimse kestiremezdi. İçeride bir şeyler vardı. Daha çok paniğe neden olabilirdi, dışarıya da çıkamazdı. Dediğim gibi bir taraftan komik bir taraftan da korkutucu bir olaydı” ifadelerini kullandı. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
arhavide kitap yolu yuruyusu 1Ou5hPrc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Arhavi’de “Kitap Yolu” yürüyüşü

Artvin’in Arhavi ilçesinde Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kitap Yolu Yürüyüşü ve Açık Hava Okuma Etkinliği”, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bu kez bir protesto yürüyüşü değil, kitap okuma farkındalığı için caddeye çıkan binlerce kişi, ellerinde kitaplar ve pankartlarla yürüdü.

Arhavi Nermin Çarmıklı 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi tarafından “İyileştiren Kütüphaneler” temasıyla organize edilen etkinlik, Arhavi Merkez Yeni Camii önünde başladı. Programa Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Okumak özgürlüktür”, “Oku kendini bul”, “Kitap ruhun ilacıdır” yazılı dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar eşliğinde cadde boyunca yürüyerek “Kitap Yolu” oluşturdu. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş, ilçe genelinde büyük ilgi gördü.

Yürüyüşün ardından Tavşanlı Parkı’nda kurulan açık hava okuma alanında katılımcılar kitap okuyarak etkinliğe devam etti. Çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan vatandaş, açık havada kitap okumanın keyfini yaşadı.

Etkinlikte konuşan Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, bu yıl etkinlikleri daha geniş katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek “Teknoloji bağımlılığına karşı kitap okuma alışkanlığını güçlendirmek istiyoruz. Bu yıl yürüyüş programını da ekleyerek farkındalığı artırmayı amaçladık. Katkı sunan tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Arhavi Belediye Başkanı ise kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekerek “Kitap okumanın yaşı yoktur. Bu tür etkinliklerle özellikle gençlerimizi teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmayı ve kitap sevgisini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin