Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Yavru ayıların otomobille gülümseten yarışı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde yol kenarında koşarak arabayla yarışan 2 yavru ayı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Azdavay ilçesinde ormanlık alandan çıkarak ana yola kadar inen yavru ayılar, araç sesleri sonrasında koşmaya başladı. Adeta yoldan geçen araçlarla yarışan ayıların yol kenarındaki koşusu gülümsetti. Ayıları gören şoförler, o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Bir mühlet koşan yavru ayılar daha sonra gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada

Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin