Reklam
Reklam
yasli kadinin olu bulunmasinda cinayet suphesi LjQpfX1t jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Temmuz, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
0

Yaşlı kadının ölü bulunmasında cinayet şüphesi

Karabük’ün Eflani ilçesinde yaşayan Fatma Metin (83) evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izlerine rastlanan yaşlı kadının cinayete kurban gittiği şüphesiyle jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Olay ilçeye bağlı Bostancı Köyü’nde meydana geldi. Fatma Metin isimli kadın oğlu tarafından evinde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Metin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Evin içerisinde kan izlerine ve kadının vücudunda da darp izlerine rastlayan jandarma ekipleri cinayet şüphesi üzerine olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla ilgili yaşlı kadının üvey oğlu E.M. ve akrabası Y.A. gözaltına alındı.

Talihsiz kadının cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, Metin’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Öte yandan, en son dün öğle saatlerinde manavdan alışveriş yaparken görülen yaşlı kadının kocasının da 7 yıl önce intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda iki otomobil carpisti 1i agir 7 yarali dwDj4i5K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

Çorum’un İskilip ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, İskilip-Çankırı karayolu Atatürk Orman Çiftliği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nihat Can Ç. idaresindeki 06 FBU 295 plakalı Skoda marka otomobil ile Osman B. yönetimindeki 34 NT 1006 plakalı Seat marka otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Şükrü B., Safure B., Seda Ç., Hilal Ayla Ç. ve Ata Alparslan Ç. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçlardan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından İskilip Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Osman B.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle yoğunluk oluşan yolda, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı

Bizi sosyal medyadan takip edin