Reklam
Reklam

Yaşlı çifti dolandıran ’sahte jandarmalar’ polisten kaçamadı

yasli cifti dolandiran sahte jandarmalar polisten kacamadi 8l8tOcbL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendilerini ’jandarma’ olarak tanıtıp yaşlı çifti yaklaşık 41 bin lira dolandıran 2 şahıs, polis takımları tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Daday ilçesinde yaşayan yaşlı çiftin meskenine giden iki dolandırıcı, kendilerini jandarma çalışanı olarak tanıttı. Yaşlı çifti ’adınız soruşturmaya karıştı’ diyerek ağlarına düşüren dolandırıcılar, meskenlerinde bulunan ziynet eşyalarını kendilerine vermelerini istedi. Dolandırıcılara kanan çift, 41 bin 780 lira pahasındaki altınları teslim etti. Dolandırıcılar kayıplara karışırken, bir mühlet sonra dolandırıldıklarını anlayan çift, Daday İlçe Emniyet Amirliği’nden yardım istedi.

Polis takımları tarafından kimlikleri tespit edilen iki dolandırıcı, düzenlenen operasyonla yakalandı. Ele geçirilen altınlar ise yaşlı ikili teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin