Reklam
Reklam
yasli cifti dolandiran sahte jandarmalar polisten kacamadi 8l8tOcbL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Yaşlı çifti dolandıran ’sahte jandarmalar’ polisten kaçamadı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendilerini ’jandarma’ olarak tanıtıp yaşlı çifti yaklaşık 41 bin lira dolandıran 2 şahıs, polis takımları tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Daday ilçesinde yaşayan yaşlı çiftin meskenine giden iki dolandırıcı, kendilerini jandarma çalışanı olarak tanıttı. Yaşlı çifti ’adınız soruşturmaya karıştı’ diyerek ağlarına düşüren dolandırıcılar, meskenlerinde bulunan ziynet eşyalarını kendilerine vermelerini istedi. Dolandırıcılara kanan çift, 41 bin 780 lira pahasındaki altınları teslim etti. Dolandırıcılar kayıplara karışırken, bir mühlet sonra dolandırıldıklarını anlayan çift, Daday İlçe Emniyet Amirliği’nden yardım istedi.

Polis takımları tarafından kimlikleri tespit edilen iki dolandırıcı, düzenlenen operasyonla yakalandı. Ele geçirilen altınlar ise yaşlı ikili teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin