Zonguldak’ta tek katlı bir evin eklentisinde çıkan yangında 71 yaşındaki adam yanarak hayatını kaybetti.
Olay, sabah saatlerinde komşuların durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Tepebaşı Mahallesi Değirmenbaşı Sokak mevkisinde tek katlı bir evin eklentisinde yangın çıktığını fark eden komşular duruma müdahale etmeye çalıştı.
Kovalarla su taşıyan mahalleli bir taraftan da 112 acil çağrı merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 71 yaşındaki Yalçın Koç’un yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Koç’un yakınları olay yerinde gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekipleri kullanılamayan hale gelen evde delil topladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde yanarak öldü
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

