Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde yanarak öldü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
yasli adam yalniz yasadigi evde yanarak oldu WWRrdTIz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde yanarak öldü

Zonguldak’ta tek katlı bir evin eklentisinde çıkan yangında 71 yaşındaki adam yanarak hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde komşuların durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Tepebaşı Mahallesi Değirmenbaşı Sokak mevkisinde tek katlı bir evin eklentisinde yangın çıktığını fark eden komşular duruma müdahale etmeye çalıştı.

Kovalarla su taşıyan mahalleli bir taraftan da 112 acil çağrı merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 71 yaşındaki Yalçın Koç’un yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Koç’un yakınları olay yerinde gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekipleri kullanılamayan hale gelen evde delil topladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti heyeti bolgesinde inceleme yapti k9Y3JeTG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti heyeti bölgesinde inceleme yaptı

Zonguldak’ta Kardeşler Köyü’nde yaşanan heyelan sonrası AK Parti heyeti bölgede inceleme yaptı.

Kardeşler Köyü’nde meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgeye giden AK Parti heyeti, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Heyette İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Merkez ilçe başkanı Sezer Köroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Grup Başkanvekili Abdullah Karagüzel yer aldı.

Heyelan nedeniyle zarar gören bölgede inceleme yapan yetkililer, ilgili kurumlarla birlikte yapılması gereken müdahaleleri yerinde değerlendirdi. Bölgedeki risklerin en aza indirilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Açıklamada, heyelan sonrası oluşan risklerin giderilmesi ve bölgenin yeniden güvenli hale getirilmesi için sürecin yakından takip edileceği belirtildi. Yetkililer, çalışmaların koordineli şekilde sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin