Karabük’te yaşlı bir adam bağ evinin bahçesinde ölü bulundu.
Olay, Ömür köyü mevkii TOKİ Evleri Küme Sokak’ta meydana geldi. Hidayet Maden (64) isimli adam, kahvehanede arkadaşlarıyla oturduktan sonra bağ evine gitti. Kendisinden haber alınamayan Maden, sık sık uğradığı bağ evindeki bahçesinde bir vatandaş tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Maden’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Maden’in ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.


Yaşlı adam bağ evinin bahçesinde ölü bulundu
Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı
Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.
Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.


