Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 07:49 tarihinde yayınlandı
0

Yaşar Tetiker: “Ereğli’nin Ekonomik Gücü Türkiye için Önemli”

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, ilçedeki bir fabrikanın genel müdürü ile yöneticilerini ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan Yalçın ve Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Çınar, Hasan Yavuz ve Mehmet Çivici de hazır bulundu.
Yaklaşık 1 saat süren toplantıda bundan sonraki çalışmalarda Kdz. Ereğli TSO ile istişare halinde olacaklarını söyledi.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise fabrikanın odanın en değerli üyelerinden olduğunu belirterek “İstişarenin her zaman faydası olacak ve çalışmalara katkı sunacaktır. Yapılacak her çalışmamız Ereğli’nin menfaatine olacaktır. Ereğli’nin eski ekonomik gücüne kavuşması Türkiye ekonomisinin gelişmesi açısından da çok önemli. Yönetiminizle ortak bir masada çok acil olarak sorunlara karşı çözüm önerileri aranması ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması gerekmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin