Yaşar Tetiker: "Ereğli'nin Ekonomik Gücü Türkiye için Önemli" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 07:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaşar Tetiker: “Ereğli’nin Ekonomik Gücü Türkiye için Önemli”

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, ilçedeki bir fabrikanın genel müdürü ile yöneticilerini ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan Yalçın ve Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Çınar, Hasan Yavuz ve Mehmet Çivici de hazır bulundu.
Yaklaşık 1 saat süren toplantıda bundan sonraki çalışmalarda Kdz. Ereğli TSO ile istişare halinde olacaklarını söyledi.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise fabrikanın odanın en değerli üyelerinden olduğunu belirterek “İstişarenin her zaman faydası olacak ve çalışmalara katkı sunacaktır. Yapılacak her çalışmamız Ereğli’nin menfaatine olacaktır. Ereğli’nin eski ekonomik gücüne kavuşması Türkiye ekonomisinin gelişmesi açısından da çok önemli. Yönetiminizle ortak bir masada çok acil olarak sorunlara karşı çözüm önerileri aranması ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması gerekmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin