Yasak yolda tehlikeli dönüş yapan sürücülere ceza - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Yasak yolda tehlikeli dönüş yapan sürücülere ceza

Zonguldak’ta yasak yolda tehlikeli dönüş yapan sürücülere idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye gör 19-21 Ekim tarihleri arasında Gökçebey Kavşağı ile Devrek ilçesi arasında yolda yasak olmasına rağmen tehlikeli şekilde dönüş yapan araçlar denetlendi. Devrek Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından sivil araç ile yapılan denetimlerde; 20 araç sürücüsüne trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak maddesinden toplam 8 bin 720 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Denetimlerin aralıksız süreceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda 1 mayis isci bayrami coskusu xDOXQjm4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkusu

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelen sendika temsilcileri ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Atatürk Alanı’na yürüdü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün ardından alanda miting düzenlendi. Programda, ülkede son dönemde yaşanan üzücü gelişmeler nedeniyle eğlence etkinliklerine yer verilmedi.

Mitinge bir konuşma yapan Türk-İş Trabzon İl Başkanı Gökhan Gedikli, “Kadınlar, çiftçiler, emekliler ve esnaf kardeşlerimizin bugün 1 Mayıs. Bugün işçilerin birlik ve mücadele günüdür. 1 Mayıs bayramımız kutlu olsun. Bugün emekçilerin mücadele günüdür. Bugün çalışanların dayanışma günüdür. Bugün insanca yaşam ve çalışma koşullarının kavgasını verdiğimiz emeğin haklarının barış ve özgürlük mücadelesinin sürdürüldüğü gündür” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin