Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Yarımsöğüt köyünde bir evde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde Yarımsöğüt köyünde Ünal Yüceldi’ye ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine köye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlerin çevrede bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü.
Yangınla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Yarımsöğüt köyünde bir ev alevlere teslim oldu
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

