Yarımsöğüt köyünde bir ev alevlere teslim oldu - Karabük Haber Postası
yarimsogut koyunde bir ev alevlere teslim oldu TuGpsk1D jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Yarımsöğüt köyünde bir ev alevlere teslim oldu

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Yarımsöğüt köyünde bir evde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde Yarımsöğüt köyünde Ünal Yüceldi’ye ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine köye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlerin çevrede bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü.

Yangınla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxax 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Safranbolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırladı. Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda çocuklar, gün boyu sürecek farklı aktivitelerle bayramın tadını çıkaracak.

Kutlama programı kapsamında kurulacak olan atölyelerde çocuklar seramik, ebru sanatı, taş boyama ve zeka oyunları gibi farklı alanlarda hem eğlenecek hem de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Saat 14.00 ve 16.00’da iki ayrı seans halinde sahnelenecek olan “Gösteri Fabrikası” ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatılması hedeflenirken, etkinlik alanı gün boyunca palyaço gösterileri, maskotlar eşliğinde oyunlar, baskılı balon dağıtımı ve çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Günün finalinde ise Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Okulu’nun kursiyerleri sahne alacak. Belediye bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören yetenekler, saat 18.00’de başlayacak konserle ilk büyük sahne deneyimlerini yaşayarak bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm çocukları ve ailelerini 23 Nisan coşkusunu hep birlikte paylaşmak üzere Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin