Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Kasım, 2015 15:39 tarihinde yayınlandı
0

Yardım Paketleri Yola Çıktı

Karabük Ülkü Ocakları tarafından Bayır-Bucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasına destek veren Karabük halkından toplanan maddi, gıda, giyecek gibi yardımlar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na gönderildi.
Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada, başlatılan kampanyaya destek veren Karabük halkına teşekkür edilerek, “Karabük’te gerçekleştirdiğimiz “Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım” ile ilgili açılan Hürriyet Caddesi ve 100. Yıl Mahallelerinde, Karabük Halkımızın bağışladığı maddi, gıda, giyecek gibi yardımları dün akşam saatlerinde paket yapılarak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na teslim edilmek üzere sabah saatlerinde yola çıkmıştır. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı diğer illerden gelen yardımları araçlara yükleyerek Türkmeneli kardeşlerimize ulaştıracaklardır. Bayır-Bucak Türkmenlerine yardım eden, etmeyen tüm halkımıza teşekkür ederiz. Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin