Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Şubat, 2023 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Yardım Çalışmaları Değerlendirildi

Ülkemizi yasa boğan ve 7 günlük “Milli Yas” ilan edilen deprem afetinin yaralarının bir an önce sarılması için Karabük’te  yürütülen yardım çalışmaları Vali Fuat Gürel Başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Vali Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) Temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Valilik Koordinasyonunda düzenlenen Ayni ve Nakdi Yardım Kampanyasına yapılan bağışlar ile Gıda, Giyim, Temizlik Malzemeleri, Battaniye, Mont, Eldiven ve temel ihtiyaç malzemelerinin deprem bölgesine ulaştırılması konularında değerlendirmelerde bulunuldu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu

Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin