Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2017 13:46 tarihinde yayınlandı
0

 Yaralı leylek tedavi edildi

Karabük’te kanadındaki kırık nedeniyle uçamayan leylek veteriner kliniğinde tedaviye alındı.
Şehrin içinden geçen Araç Çayı kenarında uçamayan leyleği gören çevredekiler Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi’ne haber verdi. Gelen ekipler leyleği alarak veteriner kliniğine götürdü. Sağ bacağına basmakta zorlanan leyleğin çekilen röntgeninde sağ kanadında kırık belirlendi. Tedavisine başlanan leyleğin yaklaşık 20 gün içinde sağlığına kavuşması bekleniyor. Veteriner İlker Başdağ, “Kırık nedeniyle bacağına basamıyordu. Şimdi verdiğimiz ilaçlarla daha iyi basabiliyor. Yaklaşık 20 gün sonra sağlığına kavuşacak ve doğaya salınacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin