Yaralı halde bulunan yalıçapkını muhafaza altına alındı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaralı halde bulunan yalıçapkını muhafaza altına alındı

Kastamonu’nun Cide, İnebolu ve Abana ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yalıçapkını ve karga, Tabiat Müdafaa ve Ulusal Park Şube Müdürlüğü takımlarınca müdafaa altına alındı.
Kastamonu’nun Cide, İnebolu ve Abana ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde yalıçapkını ve karga bulundu. Vatandaşların yaptığı birinci müdahale sonucu yalıçapkını ve karga beslendi. Akabinde yalıçapkını ve karga, Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu Vilayet Şube Müdürlüğü gruplarına teslim edilerek, tedavi altına alındı. Gerçekleştirilen birinci muayenelerinde, yalıçapkının kanadında zedelenme karganın ise hasta olduğu tespit edildi.
Gerekli tedavi uygulandıktan sonra, rehabilitasyon sürecini tamamlaması için bir mühlet denetim altında tutulacak olan yalıçapkını ve karga, tedavilerinin akabinde tekrar doğal hayat alanına salınacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin