Reklam
Reklam

Yaralı akbaba tedavisinin akabinde tabiata bırakıldı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Ardanuç ilçesinde yaralı halde bulunan akbaba tedavisinin akabinde yine tabiata bırakıldı.

İlçeye bağlı Harmanlı köyü sakinlerinden Kenan Keyifli yolda baygın halde akbaba gördü. Otomobiline aldığı akbabayı tedavi için ilçe merkezinde bulunan veteriner kliniğine götürdü. Veteriner tabip Arif Fazilet tarafından tedavi edilen yaralı akbabanın sıcaktan da bayıldığı tespit edilirken, akbaba tedavisinin akabinde Tabiat Muhafaza Ulusal Parklar Şube Müdürlüğü takımlarına teslim edildi.

Sağlığına kavuşan akbaba takımlarca tekrar tabiata salındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin