Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir şoförün aracını kaldırıma yanlışlı park etmesi, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulansın trafikte sıkışmasına neden oldu.
Çelik Gürsoy Caddesinde, ismi öğrenilemeyen şoför 37 ZR 337 plakalı hafif ticari aracını kaldırıma park edip uzaklaştı. Yanlışlı park nedeniyle daralan yoldan bir otobüsün geçememesi hasebiyle metrelerce kuyruk oluştu. Birtakım araçlar kaldırımın üzerinden karşı yola geçerek yollarına devam ederken, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulans kusurlu park yüzünden trafikte sıkıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.


Yanılgılı park, hastaya yetişmeye çalışan ambulansı engelledi
Tefecilik ve dolandırıcılık operasyonundan 4 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da tefecilik, yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen adli planlı ve projeli soruşturma kapsamında Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde belirlenen adreslere Salı sabahı operasyon düzenledi.
Operasyonda yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 2 tabanca fişeği, 1 ruhsatsız otomatik tüfek, 10 tüfek fişeği, 3 senet ile suç faaliyetlerine ilişkin kayıtların bulunduğu değerlendirilen ajanda ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

