Reklam
Reklam

Yanılgılı park, hastaya yetişmeye çalışan ambulansı engelledi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir şoförün aracını kaldırıma yanlışlı park etmesi, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulansın trafikte sıkışmasına neden oldu.

Çelik Gürsoy Caddesinde, ismi öğrenilemeyen şoför 37 ZR 337 plakalı hafif ticari aracını kaldırıma park edip uzaklaştı. Yanlışlı park nedeniyle daralan yoldan bir otobüsün geçememesi hasebiyle metrelerce kuyruk oluştu. Birtakım araçlar kaldırımın üzerinden karşı yola geçerek yollarına devam ederken, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulans kusurlu park yüzünden trafikte sıkıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Orman işletmesi personeline ilk yardım eğitimi

Untitled 1 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 11:46 tarihinde yayınlandı
0 0

Eflani ilçesinde, Eflani Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Eğitim, Eflani Devlet Hastanesi sağlık personelinin katkıları ve Eflani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirildi. Program kapsamında Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu, işletme şefleri ve personele temel ilk yardım uygulamaları hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitimde, acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri, hayat kurtaran ilk yardım teknikleri ve olası iş kazalarında yapılması gerekenler detaylı şekilde anlatıldı. Sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalarla katılımcılar, edindikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldu.

Kurumlar arası iş birliğiyle hayata geçirilen eğitim faaliyetinin, personelin mesleki gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği kültürünün güçlendirilmesine de önemli katkılar sunacağı belirtildi.

Yetkililer, benzer eğitim programlarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin