Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Yanılgılı park, hastaya yetişmeye çalışan ambulansı engelledi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir şoförün aracını kaldırıma yanlışlı park etmesi, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulansın trafikte sıkışmasına neden oldu.

Çelik Gürsoy Caddesinde, ismi öğrenilemeyen şoför 37 ZR 337 plakalı hafif ticari aracını kaldırıma park edip uzaklaştı. Yanlışlı park nedeniyle daralan yoldan bir otobüsün geçememesi hasebiyle metrelerce kuyruk oluştu. Birtakım araçlar kaldırımın üzerinden karşı yola geçerek yollarına devam ederken, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulans kusurlu park yüzünden trafikte sıkıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin